Wednesday, September 7, 2011

belog hello kitty:: raya ketiga




hello bloggers...readers and ladies and gentleman...
salam satu malaysia..*ecceh...nak speech pulak die*  mesti korang semua rindu new entry iman kan??? biasalh korang tau tak camna tips nak kasi rajin hupdate belog nie.. by the ways iman memang banyak cetira nak di share tapi camnie lah jadiknya..malas! anda semua tau kan ape itu malas.. erk elleh.korang pun ade jugak malasnye kan??? ngaku cepat... iman poke kangg!!*nak poke org konon!


korang tengok tak tajuk entry nie??tengok la..tengok la...*sobsobsob..sedang mengharapkan korang bace* tau kan??raya ketiga?? apa ade dengan raya ketiga iman kan.mane terbangnye raya kedua??haaaa!!jom usha2 satt!!! *muka blur nak tau..betul x???*


tadaaaa~~~
korang buat2 lah tekojut opocot mak santek berkebaya tapi gigi jongang macm halimah jongang...*pnjangnye die punya melatah..*

hope masih tak terlambat iman nak hupdate pasal raya ketiga nihhh!!!iman langkah oke!tade raya kedua lagi..*ewahh..malasnya anak dara*.wahai si teruna2 diluar sana ..ta payah lah nak masuk meminang saya.saya nie malas tapi rajin memasak!! malas hupdate belog jee!!!*eee..gediks*

raya kedua iman buad open house je.. close up pasal raya kedua..and back to raya keempat...ecceh!! tersyasyul pulak makcik nih! raya ketiga lah! oke.raya ketiga iman macam biasa...
by the ways..iman  pegy raya2lah!.. tu je nak cakap..bye!!
*errhhh.makcik!! update belog dulu!!ta abes cite lg nie...*


ha ahh!! raya datang lagi..iman berpakaian mini kurung moden.. berwarna pink.. ulang suara pink..
santek??iman takde lah secantek gadis2 auuwww diluar sana.. tade hots mcm dieorang..^_^

meyh nak shared pic iman dihari itu.malas sebenarnya nak bersnap picture nie.. tapi fikir2 balik tade pic pulak kan.. nie die..tadaaa!!!!!!auuuucakkkkkkkkkkkkkkkk!!


nak tengok lagi tengoklah kat fb iman!!oke..tq all!! thanks jugak bace entry yang ta oke nie....daaa~~~


2 comments:

Alya Arissa said...

hai sis...cutenyer..... baby face sgt2 ni..brapa umo tahun ni???

miss iman pinky said...

@Alya Arissa thanks... ehehe.. umur 9 taun.. hehe..