Thursday, July 28, 2011

belog hello kitty:: new belog...

as salam^_^

hi u all. .. yeyeye!!my new entry at new belog.. mesti korang tertanyaII kang mane belog iman yang dulu kang???
cepat cakap yang u all tanye...haha...(opss..terlebih suda)
cdey meyh..belog tu ta bole open..tatau nape..mybe blogger da jeles ngen belog saye yg tomeyII tu!!haha...sirry mood sangatlah perasan... auuuuummm..kedekII....

by the way...hope u all buat belog new nie cam belog iman yang lama la erk...
iman sedey tau belog tu dah  tak bole berfungsi untuk iman buat entry pasal kehidupan iman dan semua shareII kang....hurmmmm..tapi belog nie milik iman juga!!!

okeh  u all......
mula pada saat ,detik, jam nie... nielah belog iman yupe.. 
penat noh mau designII..banyak lagi tak design.. bagi lah masa..
lagi pun iman ngah buzy nak buat preperation for engagement day tau..
sape punye engagement day???iman ke???
hahaha...nope lah... ishhh.iman  muda lagi lah..ape lah korang nie.... 
iman poke kang baru tahu... haha..okey lah..iman tamo sentapII bile belog lama dah taleh open..
be chill kang??hehe.. 
okehh..iman mau continue for design lagi lawa tau.. muahhhhh all<3
~~domo n hello kitty~~

1 comment:

miss iman pinky said...

nope special entry yupe..:)