Tuesday, October 25, 2011

belog hello kitty: terpegun dpt jumpa si gadis santek diana amir




   hah! dengan begitu gah nya sy nak buat entry yang cukup bagus ni. tapi korang kena buat perjanjian dulu  yang korang akan baca semua entry ni sampai dekat ayat "okey,bye" ! sebab ape sy cakap cmtu kat korang sebab entry ni salah satu entry pembunuh korang buat betry lappy korang habis. entry nie sungguh pnjang di mata korang tapi pendek mksudnya dijiwa korang. faham?=,-


  wahh..awesome tak dengan title tu kat atas sana? diana amer si gadis comel yang sekrang dah mula berjinak dengn bertudung dengan imej baru beliau cukup ayu di mata semua manusia. tak kenal sy sekeh kepala hang satgi. :P


 belum sampai point-2 kenalah ada introduction dulu . xkan essay korang trus isi kot .xdapat mark lah nampaknya , kan ? so nak intro dulu siapa kan diana amir ?
.
.
.
.
.
..
.
.

.
.
.
..
.
.
..

.
..

..
.
.
.
.
  tengok lat bawah.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni lah gadis yang saya maksud kan. comel kan?
so balik pada title diatas. sy shuka sangat dapat jumpa dengan dia tau. saya ada ,korang ade ke? haha ! okeylah. sungguh gedik kan? xpelah .


actually sy jumpa si diana amir ni kat dlam mimpi je malam tadi .haha ! semua terkenakan. okelah tu daripada korang xdapat jumpa kan . hehe.. sorry ! oke, bye :)

 

3 comments:

Nafisah Ruslan said...

untungnya dapt jumpa retiss dalam mimpi.. hahaha

miss iman pinky said...
This comment has been removed by the author.
miss iman pinky said...

@Nafisah Ruslan hahhaaha...