Tuesday, October 4, 2011

belog hello kitty:: luahan hati....



hi readers..and guy semua..maaf terlalu lama tak hupdate belog nih...perasan tak???belog saya dah berubah..penat gile setting and edit balik dah rasa tamo dah main edit2 nih..cukup memenatkan...so ni lah hasilnya.akan sentiasa di upgrade kan dari masa kesemasa..atehhh...

actually...saya hupdate entry at belog hello kitty nie ada sebabnya...entry nih khas untk seseorang...special..terlalu special...demikianlah isi hati seorang gades sekecil saya yang beringus...so..sob..sob...

cik puan..erhh.tersala pulak..ini kisah hati yang terlalu series and sangup terjun bangunan semata nak hupdate belog nih...

for dia...

"awak.actually awak akan baca jugak entry nie khas buat awak...awak...saya rindu sangat kat awak..saya rindu awak yang dulu...mane awak yang dulu??mane??saya dah xtau lagi dah..seandainya saya tau camne cara nak lupakan awak..saya buat..awak,saya cuba lupakan awak..cuba sangat...tapi xboleh..saya cuba terima orang lain dalam hidup saya..ternyata tak boleh..awak..awak xperasan pun kan dah setahun lebih kod saya tunggu awak...sekejap je kan??tapi bagi saya lama awak..saya rela single demi awak...awak..saya nanges bila rindu awak...saya rindu suara manja awak..saya rindu sms awak..keseluruhannya..saya sayang dan rindu awak..awak...semalam saya sms awak..sebab apa??sjak kebelakangan nie saya rindu sangat dekat awak...tulah sebab saya rendahkan ego saya,kuatkan hati saya dan rendahkan maruah saya buat muka xmalu sms awak..bila awak reply..saya menangis..saya rindu awak sangat...awakk??bila awak nak faham???awak diam tinggalkan saya sendirian..saya tercari2 awak..awak....bila saya menangis..awak tanya.. kenapa??awak nak tau?? awak...saya tak tahu kenapa sapai sekarang saya terlalu sayang awak..xpernah pudar dari hati saya... saya buat entry nie and daya taip status tentang awak n saya..saya dah xpeduli lagi dah...sape pernah ke buat cmtu sblum nie??? sumpah xpernah..sebab saya bukan jenis perigi cari timba..tapi kali nie..saya xtau..awak...awak nak tengok status sy tu kan..sebb apa sy mngis?sbb apa sy sms awak?? awak click link nie... sume terjawab...
1)status saya untuk awak...
2)saya terlalu syg awak..
3)segalanya karena awak...
4) miss awak!!!

awak bacelah...awak... awak hayatilah...demi awak..saya rela...demi cinta saya terhadap awak.. muhammad khairul hafizi..thanks sebb dah bace.."


lagu nie khas buat awak EG.....

terima kasih all the readers... please pray for me...:)

No comments: