Friday, August 12, 2011

belog hello kitty:: falling in love???

assalam semua^__^


hye korang... korang buat ape tuh???malam2 mesti mengadap belog kang???
*perasan tak first intro cam nak makan org* boringlah...orang kate dekat nak raye busy dengan persiapan raya..
but bagi iman tade makne sangat pun...persiapan ape nye??bajuraya ta beli lagi*sobsobsobsob..minta simpati*


dah la..dah naik sedih pulak dalam drama yang tak seberape bagus nie...
iman nak tanya and cam share lah gitu...kan..^_^
bila iman tengok dak tuh online eppy je...always macam tuh...
kenape erk???falling in love??naudzubillah..jauh2 kanlah sebab dia pun dah ade awek..
then iman pun tanak lah...even dia tu baik n lawa kod...lawa je tuk dia..hahaha...

namo lah iman nak doo cute iman je tau....hehehe..
awakkkk!!! shuka tengok awak with girlfriend awakkkkk...
comel sangatt..jelesss je....haha...
dah2..sorry all..iman ter touching sedkit ditgah2 malam dek kekurangan makan ubat tadi...
okeylah... selamat malam semua...@__@

2 comments:

variegated proxysm said...

wahhh,,pink nye blog..btw nice :)

miss iman pinky said...

@variegated proxysm thanks..hehe..fanatik pink..hehe:)bdw..thanks sudi dtg belog iman erk//:)