Monday, August 8, 2011

belog hello kitty:: bila pelbagai masalah datang

assalamualaikum semua...

ya allah..dugaan datang padaku..
korangs semua...sorry sangat..iman veryII touching malam nie and dah ta boleh chill lagi...
sedey sesangat bile macamII dugaan datang...

rasa macam nak mati je...dah bored hidup...
kenapa lah iman jadi macam nie...
teruk gyle....sobsobsobsob..
sambil menaip sambil menangis ok kan.??
andai itu takdirnya iman terima dengan hati yang terbuka...
tapi apa pun jadi..
iman tetap iman...iman bukan sesiapa...
iman hanya manusia biasa yang ingin di mengerti...
iman ada masalah iman..
korang tengok iman senyum...
iman tak tunjuk masalah iman..
walau apa pun jadi..
iman sedaya upaya tak kan mengalirkan air mata depan orang lain...
iman tak nak orang cakap iman lemah..
tapi kenkadang ia terkeluar jugak....
iman dah tak tahu arah lagi dah...
papa....forgive me....
ssngguhnya ank papa nie mmg degil  kan???
mama....maafkan adeq...
adeq tamo lagy da tgok mama nanges camtu..
sebab adeq... yupe..adeq bersalah tak dengar kate dah cam dulu...
adeq penat mama...
adeq dah tak dengar kata lagi...
arwah abah..abah..adeq mntak maaf..adeq dah lama ta bacakan yassin tok abah..
sebab adeq da makin lalai...adeq mntak maaf sangat..adeq rindu  abah..
rindu sangat..dah 7 tahun abah tinggalkan adeq...
sungguh memeritkan...
ummie...adeq mntak maaf sesangat...even pape pun jadi... adeq takan derhaka...
adeq sayang semua family kita...adeq mntak maaf  semuanya...
abgII dan akak adeq...
abg faiz.abg ezzal,abg riz,abg fiz dan kak long(nee)...
adeq tade niat nak lupakan korang semua...adeq rindu semua...
cuma adeq xde kuasa nak kembalikan semuanya seperti sediakala...
adeq always rindu semua..maafkan adeq...
arwah mak(nenek)
mak.. ain ta bole sentuh ckit pun pasal mak... air mata akan mengalir...
dah setahun lebih mak tinggalkan ain sndrian..
ain ta biasa hdup tanpa mak..terlalu rindukan mak...
maafkan ain mak..cucu mak sekarang dah banyk berubah...
maafkan ain....
dan buat semua family...
maafkan iman..iman ta penah terfkir nak sakitkan sapeII..
sebab iman dah xde daya nak menolak takdir...
maafkan iman dah banyak berubah...

buat semua kawanII iman..
sory all...iman sayang korang ketatII..tapi keadaan yg mmksa iman berubah..
iman pun ta tau..
for my domo cute...
awak...saya rindukan awak...terlalu rindukan awak...awk selamanya dihati saya...
saya cuba buat yg terbaik tuk awak....
awak..jaga diri tau..love awak sangat..even awak xfaham hati saye..


**theme song my blog from my heart**

p/s:korang..maafkan iman..kalau ade salah n silap..:)

No comments: